понеділок, 14 травня 2018 р.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!



Запрошуємо Вас взяти участь у Конференції на тему: «Право. Економіка. Політика», яку проводить  Експертно-правова група «Незалежний інститут судових експертиз».

Захід відбудеться 8 червня 2018р. в приміщенні готелю «Русь» (м. Київ).

Дана конференція – це свого роду платформа, яка об’єднає юристів, адвокатів, експертів та суддів, з однієї сторони, та представників українського політикуму, іншої сторони.

Захід сертифікований Національною асоціацією адвокатів України  (8 балів).

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

I СЕСІЯ конференції буде присвячена питанням вирішення кредитних спорів в Україні. В умовах фінансової кризи безліч позичальників не в змозі виконати свої зобов’язання перед банками, тому кредитні спори набирають все більшого резонансу.

Міжнародні арбітри, судді, експерти, адвокати, юристи, а також працівники банків, які виступлять у якості лекторів, поділяться зі слухачами багаторічним досвідом та своїм баченням вирішення спорів, пов’язаних із фінансово-кредитною діяльністю. Особливістю конференції є те, що участь у обговоренні візьмуть адвокати та юристи, судді (у тому числі, діючий суддя Верхового суду), а також  представники банків. Окрім того, в рамках сесії ми обговоримо міжнародний досвід вирішення кредитних спорів у комерційному арбітражі.

Ви матимете чудову можливість поспілкуватися із:
·      Діючим суддею Верховного суду, який на реальних прикладах розкаже про практику розгляду судових справ за новими процесуальними кодексами.
·      Акредитованим судовим експертом, який розкаже Вам про усі тонкощі експертизи у сфері фінансово-кредитної діяльності.
·      Представниками банківських установ.
·      Адвокатами та юристами.

II СЕСІЯ буде присвячена взаємозв’язку юридичної професії та політичної діяльності.  Така тема обрана нами невипадково, адже все більше українських юристів та адвокатів задумуються над тим, а чи не зайнятися їм громадською діяльністю та реалізувати себе в політиці.

Враховуючи те, що 18% народних обранців VIII скликання є юристами за освітою, учасники конференції матимуть змогу дізнатися з перших вуст покроковий план старту політичної кар’єри від політиків-юристів, адже серед запрошених лекторів – відомі політичні діячі, які є юристами за фахом. 

Найпрогресивніші спікери та політики, серед яких - Олексій Резніков,  Володимир Фесенко, Ірина Сєрова, які починали свій професійний шлях із кар’єри юристів, зберуться під одним дахом для того, аби розповісти слухачам про усі деталі старту політичної кар’єри, базуючись на особистому досвіді.

Запрошені спікери:
·       Костянтин Пільков, суддя Верховного суду.
·       Олексій Резніков, державний і політичний діяч, заступник голови КМДА.
·       Володимир Фесенко, відомий український політолог.
·       Ірина Сєрова, кандидат юридичних наук, авторка багатьох статей на політичну та юридичну тематику.
·       Любов Крупнова, адвокат, заступник Голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, доктор юридичних наук.
та ін.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ МОЖНА ОНЛАЙН: https://goo.gl/forms/rhEblu8p7lYAMu4P2



ПАКЕТИ УЧАСНИКІВ:


ОБЕРІТЬ ПАКЕТ

VIP

СТАНДАРТ

ЕКОНОМ
Роздаткові матеріали
*
*
*
Сертифікат курсу
*
*
*
Вітальна кава-пауза
*
*
*
Загальна фотосесія
*
*
*
Місця ближче до сцени
*


Обід зі спікерами
*


Обідня кава-пауза
*
*
*
Фуршет за участі віп-гостей та спікерів
*


Безкоштовна парковка
*


Знижка на наступний захід НІСЕ
*
20% знижки
*
5 % знижки

Інтерв’ю




ВАРТІСТЬ

1500
грн.

900
грн.

650
грн.

Отримавши запрошення, не відкладайте реєстрацію, тому що після 20 травня вартість пакетів підвищиться на 10%, а після 1 червня – ще на 10%.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ МОЖНА:
За тел.050 360 16 82 / 067 5555 222
По електронній пошті: office@nise.com.ua
ДЕ ТА КОЛИ:
8 червня 2018 року з 10:00 до 18:00
у готелі «Русь» за адресою:
м. Київ, вул. Госпітальна, 4


Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T