середу, 18 вересня 2013 р.

До уваги адвокатів Житомирської області!


Рішеннями №№30, 31 прийнятими Радою адвокатів України 17 грудня 2012 р. були затверджені зразки посвідчень адвокатів України та адвокатів – членів органів адвокатського самоврядування.
На виконання даного припису для виготовлення посвідчення необхідно до Ради адвокатів Житомирської області (м. Житомир, вул. В. Бердичівська, буд. 28) подати заяву написану в довільній формі та копії наступних документів: паспорт; посвідчення адвоката (при наявності); свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю; кольорову фотографію розміром 3х4 та зразок підпису в електронному вигляді на USB-носії.
Примітка. Фотографія повинна бути виконана з дотриманням наступних вимог: формат файлу JPEG; розмір файлу не більше 250 Кбайт; фотографія повинна бути зроблена протягом останніх 6 місяців; фотокартка не повинна бути сканованою; обличчя на фотокартці має бути добре освітленим; особа, що фотографується повинна бути одягнена в одяг темного кольору, бажано діловий костюм; фотографія повинна бути зроблена без сонцезахисних окулярів; без головного убору або інших предметів, що прикривають голову, окрім головних уборів, що носять релігійний характер; окуляри не повинні мати затемнені лінзи, бажано, щоб були відсутні будь-які світлові ефекти; рамка окулярів не повинна прикривати очі.
УВАГА!!! Оформити заяву на отримання адвокатського посвідчення можуть лише ті адвокати, відомості щодо яких підтверджені в базі даних ЄРАУ та які сплатили щорічний внесок.
Термін подачі заяви та копій документів до 04.10.2013 р.

З повагою,
Голова Ради адвокатів
Житомирської області                                                         В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T