вівторок, 10 вересня 2013 р.

Шановні гості сайту «Адвокатура Житомирщини»

Шановні гості сайту «Адвокатура Житомирщини»
Рада адвокатів Житомирської області є неприбутковою некомерційною організацією, яка відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» створена і діє у системі органів Національної асоціації адвокатів України, як регіональна форма адвокатського самоврядування, на яку державою покладено виконання публічно-представницьких функцій недержавного самоврядного інституту у період між конференціями адвокатів регіону, що забезпечує здійснення захисту, представництва та надання правової допомоги на професійній основі – адвокатури України.
Рада адвокатів Житомирської області здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»,  чинного законодавства України, статуту та актів Національної асоціації адвокатів України, Положення про Раду адвокатів Житомирської області та Регламенту ради адвокатів регіону.
Наш сайт найбільш доступним способом інформує громадськість про адвокатуру Житомирщини, її структуру, проблеми та досягнення. На сторінках сайту "Адвокатура Житомирщини" Ви зможете ознайомитися з історією становлення адвокатури; останніми новинами, які відбулись в адвокатурі Житомирщини; законодавством та нормативними актами НААУ, якими керується діяльність адвокатури; реєстром адвокатів, які здійснюють адвокатську діяльність на території Житомирської області, а також вказані контакти Ради адвокатів Житомирської області та КДКА Житомирської області, за якими можна звертатись при необхідності. Контент сайту постійно оновлюється.


З повагою,
Голова Ради адвокатів

Житомирської області                                                 В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T