четвер, 18 грудня 2014 р.

Шановні Адвокати, колеги!


Від імені Ради адвокатів Житомирської області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем адвокатури!
Почесна й нелегка місія з відстоювання справедливості вимагає від адвоката високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості.
Адвокат, з огляду на умови своєї діяльності, безперечно, є служителем і творцем права. Це та особливість, що незмінно присутня в діяльності адвоката в усі часи, що передається з покоління в покоління, з держави в державу та зміцнює віру в силу права і усвідомлення суспільної місії адвокатури. Діяльність адвокатури є важливим показником гуманності, демократії і прогресу в державі. Саме від професії адвоката залежать долі багатьох людей, політичних інститутів, а подекуди й держави. Адвокат завжди виконує складну, але благородну місію, яка вимагає відповідного рівня освіченості та моральних якостей.
Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем Адвокатури! Зичу міцного здоров’я, родинного затишку і достатку, творчої енергії, сил і наснаги у нашій нелегкій справі служіння Закону, нових вагомих здобутків в ім’я правової Української держави!

З повагою,
Голова Ради адвокатів
Житомирської області                                               В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T