вівторок, 10 жовтня 2017 р.

оголошення!!!

Розпочався  набір учасників на другий сезон Програми «Адвокат Майбутнього» — першої всеукраїнської програми професійного розвитку адвокатів, спрямованої на підвищення якості правничої допомоги, ефективного впровадження реформ у сфері правосуддя та розвитку юридичної спільноти в Україні.
Програма готує Адвокатів Майбутнього — професіоналів, які готові надавати правничу допомогу відповідно до найвищих етичних стандартів, є агентами змін у сфері правосуддя та лідерами у професійній спільноті.
Навчання складається з чотирьох модулів, які охоплюють найважливіші теми у роботі адвоката — робота з клієнтом, взаємодія з колегами — процесуальними опонентами в суді, комунікація у юридичному співтоваристві, також зв’язки з громадськістю та медіа та багато іншого!
Учасниками Програми можуть стати адвокати з усієї України, які здійснюють активну громадську діяльність, залучені до процесів вдосконалення  надання правничої допомоги,  мають власне бачення та ідеї щодо реформ у сфері правосуддя й готові працювати над вдосконаленням правової системи країни.
Відбір учасників проводитиметься шляхом анкетування та, за необхідності, особистого інтерв’ю. Для того, щоб стати учасником Програми, необхідно заповнитиАнкету. Перед заповненням анкети, ознайомтеся з Переліком ЗапитаньУмовами ПрограмиПравилами участі у Програмі, та Рекомендаціями щодо заповнення анкет.
Заявки для участі приймаються з 3 до 29 жовтня 2017 року включно. Старт навчання заплановано на грудень 2017 року та відбудеться у Києві.

http://tomorrowslawyer.org/about/  посилання на сайт

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T