пʼятницю, 14 червня 2019 р.

Семінар для адвокатів !


21 червня 2019 року з 13:00 до 15:00 год.  (реєстрація учасників 12:30 год.) за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 46/15, «Житомирський інститут медсестринства», буде проведено  семінар з підвищення кваліфікації  адвокатів Житомирської області на тему :

1.  ДОГОВОРИ ЗА УЧАСТЮ БАНКІВ (Кредити, Депозити) - Новели законодавства! Судові спори про стягнення кредитів та звернення стягнення на іпотеку. Остання практика Верховного суду. Спірне у сплаті % за кредитами. Стягнення депозитів, в т.ч. з проблемних банків.  Стягнення депозитів з Фонду гарантування вкладів (ФГВФО). Оскарження рішень третейських судів. Реструктуризація проблемної заборгованості, варіанти, наслідки. Експертизи. ЗУ «Про відновлення кредитування». Збільшення обсягу відповідальності поручителя. Нові умови застосування змінюваної % ставки. Позасудове звернення стягнення на предмет іпотеки. Спадкування боргових зобов’язань.

2. ПРАВИЛА ЗАПОВНЕННЯ ФОРМУЛЯРІВ ДЛЯ ЗВЕРНЕННЯ ДО ЄСПЛ

Доповідач: Адвокат,Старший партнер Адвокатської компанії "Кравець і Партнери" - Ростислав Кравець

Адвокатам Житомирської області, стажистам, помічникам адвокатів участь в даному семінарі є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ. До 20 червня 2019 р. необхідно обов’язково зареєструватись в Раді адвокатів Житомирської області - направивши на електрону скриньку Ради адвокатів Житомирської області - (kdka.zt@ukr.net) лист про участь в даному семінарі.




   З повагою,
   Голова Ради адвокатів

   Житомирської області                                           В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T