вівторок, 2 липня 2019 р.

Повідомлення!



Шановні колеги, у зв’язку зі вступом у дію Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України затвердженого рішенням Ради адвокатів України від 14 лютого 2019 року № 20 (нова редакція) просимо всіх подати картки обліку залікових балів за період з 01 січня по 30 червня 2019 року для передачі зазначених даних до ЦА ВША НААУ.
Нагадуємо, що картки обліку за період 01 січня 2019 року по 30 червня 2019 року приймаються за формою, передбаченою раніше діючим Порядком.
Звертаємо Вашу увагу, що за період з 01 квітня 2019 року не було акредитовано жодного стороннього оператора. Відповідно за період з 01 квітня 2019 року по 30 червня 2019 року в картках обліку залікових балів мають відображатись лише залікові бали за сертифікатами, виданими виключно органами адвокатського самоврядування, а саме: радами адвокатів регіонів, кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури, Національною асоціацією адвокатів України та Вищою школою адвокатури НААУ, а також Координаційним центром з надання правової допомоги, Регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.


З повагою
Голова Ради адвокатів
Житомирської області                                                       В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T