середу, 23 жовтня 2019 р.

Шановні колеги!



Повідомляємо Вас про проведення  презентації Асоціації правників України в Житомирській області: #UBAConnection,  що відбудеться 26 жовтня 2019 року о 11:00 за адресою: м. Житомир,  вул. Старий бульвар, 7 (Житомирський національний агроекологічний університет).
Зустріч буде цікава для представників органів місцевого самоврядування, суддів, представників юридичних компаній, приватно практикуючих юристів та всіх тих, хто так чи інакше пов’язаний з правом.
На презентації Ви дізнаєтесь чим корисна Асоціація правників України, як підвищити впізнаваність, ставши лідером в АПУ та які додаткові можливості отримує юрист-член Асоціації.

На заході ви отримаєте можливість познайомитись та особисто поспілкуватись з членами  Асоціації та дізнаєтесь, чого можна досягти разом з АПУ.
З вами будуть:
Аліна Сіра - адвокат, Голова Відділення АПУ в Житомирській області.
Наталія Нагорна - адвокат, заступник Голови Відділення АПУ в Житомирській області.
Захід пройде у невимушеній атмосфері дружнього спілкування за горнятком кави та смаколиками.
Окрім цього, друга частина заходу буде присвячена обговоренню актуальної судової практики, зокрема питанню ухвал Господарського суду викладених в окремих документах.
Доповідач:
·               Оксана Машевська, суддя Господарського суду Житомирської області.
Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь до організаторів за тел.: +380(44)492-88-48, або e-mail: vkrasnova@uba.ua. Контактна особа – Вікторія Краснова.

З повагою,
     Голова Ради адвокатів
     Житомирської області                                                     В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T