середу, 15 січня 2020 р.

Шановні адвокати !


Інформуємо Вас, що згідно наказу Міністерства юстиції України від 17.11.2017 року № 4560/К «Про затвердження структури та внесення змін до штату державної установи Житомирська установа виконання покарань (№8)» відповідно до ч. 4 ст. 6 Закону України «Про державну кримінально-виконавчу службу України», розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. № 684-р «Про утворення державної установи "Центр охорони здоров'я Державної кримінально- виконавчої служби України» та п. 12 Положення про державну установу "Житомирська установа виконання покарань (№8)», затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 15.12.2016 № 3679/121/5 у зв’язку з чим внесено зміни до штату державної установи "Житомирська установа виконання покарань (№ 8)" в пункті, що стосується медичної частини установи.
З 19.06.2018 року працівників медичної частини установи відповідно до п. 5 ст. 36 КЗнП України переведено до медичної частини філії № 8 Центру охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України в Житомирській області
Оскільки міська медична частина, яка розташована на території установи не є структурним підрозділом установи, то для вирішення будь-яких питань щодо надання інформації по штату медичних працівників, наявності обладнання, стан здоров’я, надання та отримання медичної допомоги ув’язненим (засудженим) необхідно звертатися до начальника філії Центру охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України в Житомирській області Зелінського Р.С. (м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, буд. 25).

З повагою,
 Голова Ради адвокатів
Житомирської області                                                                  В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T