четвер, 18 лютого 2021 р.

Шановні колеги адвокати!

           Рада адвокатів Житомирської області повідомляє, що семінар НААУ з підвищення кваліфікації адвокатів Житомирської області, який запланований НААУ та Радою адвокатів Житомирської області на 2020 р. та перенесений на 26 лютого 2021 р. у зв’язку з епідемією COVID-19 та продовженням в Україні карантинних обмежень до квітня 2021 р., на жаль, в черговий раз переноситься на 03 липня 2021 року – початок о 10.00 год.,закінчення о 16.30 год. – участь в семінарі – 5 балів.

Згідно Постанови Кабінету Міністрів від 17 лютого 2021 р. Україна з 22 лютого 2021 року повертається до адаптивного карантину, коли в межах області встановлюватиметься той чи інший рівень карантинних обмежень в залежності від епідеміологічної ситуації.

При можливості в залежності від рівня епідемічної небезпеки проведення семінару НААУ заплановано офлайн за адресою м.Житомир, вул. В.Бердичівська, буд.46/15, «Житомирський інститут медсестринства».

Поряд з цим, Рада адвокатів Житомирської області доводить до відома адвокатів області, що радою заплановано проведення достатньої кількості семінарів з підвищення кваліфікації для адвокатів Житомирської області для набрання адвокатами необхідних 10 і 16 балів за рік, про що будуть додатково зроблені повідомлення на сайті та на Telegram каналі.

Крім цього, за домовленістю з радами адвокатів інших регіонів – м.Києва, Київської області, Харківської області, Рівненської області, Вінницької області, Івано-Франківської області, Волинської області, надано можливість певній кількості адвокатів Житомирської області брати участь в семінарах з підвищення кваліфікації, які проводитимуть вищезазначені області. При виявленні бажання взяти участь в таких семінарах, Вам необхідно звернутись до Ради адвокатів Житомирської області для включення до списку адвокатів, які бажають взяти участь в певному семінарі. Даний список адвокатів Житомирської області, які бажають взяти участь в семінарі буде направлений Радою адвокатів Житомирської області до Ради адвокатів регіону, який проводитиме семінар, для реєстрації Вас у Вищій школі адвокатури та направлення Вам QR коду.

 

З повагою,

Голова Ради адвокатів

Житомирської області                                                              В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T