понеділок, 28 листопада 2022 р.

УВАГА! ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ ЛІКАРНІ!

 

Шановні колеги!

Наближається наше професійне свято - «День адвокатури України», яке відзначаємо  19 грудня в день Святого Миколая, захисника всіх скривджених, свято, на яке з нетерпінням чекають діти, бо саме в цей день вони знаходять під подушкою солодкі подарунки.

Хочу зауважити, що напевно цього року на дива чекають не лише діти, а й дорослі - кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Адже для українців 2022 року справжнє диво створюють воїни ЗСУ та всі ті хто на передовій та в тилу боронять країну. Їхні вчинки вже стають легендами!!! Вони перші стали на захист нашої України від ординців зі сходу. До сьогодні проливають кров і б'ються як «кіборги», захищаючи матерів, сестер, доньок, синів, онуків. Більше 50 адвокатів Житомирської області з дня війни рф проти України добровільно та мобілізовані вступили до лав Збройних сил України і безпосередньо беруть участь у бойових діях на півдні та сході України.

Поки вони проливають кров, мерзнуть в окопах  ми маємо допомагати їм в тилу!!!

Отже, колеги, до Ради адвокатів Житомирської області звернулась ініціативна група адвокатів з пропозицією зробити разом адвокатською спільнотою корисну справу до Дня адвокатури України та замість коштів, витрачених кожним з нас на святкові заходи, придбати разом обладнання для Житомирської обласної дитячої лікарні  КНП «Житомирська обласна дитяча лікарня» зокрема:

- Реабілітаційний комплекс РК-1 (Максимальна комплектація) призначений для відновлення рухових функцій верхніх та нижніх кінцівок. Необхідна сума коштів 130 000 гривень. Оскільки саме такого обладнання вкрай не вистачає лікарям для якісного лікування діток!

Рада адвокатів Житомирської області пропонує адвокатам зробити до 15.12.2022 р. перерахування коштів на рахунок нашого колеги адвоката Кравчука  Василя Івановича для передачі в Житомирську обласну дитячу лікарню.

 

 

Реквізити:
IBAN - UA843052990000026205680342544,

МФО банку – 305299

К/р – 4731 2196 1431 8941

РНОКПП отримувача – 3053327659

Отримувач платежу - КРАВЧУК ВАСИЛЬ ІВАНОВИЧ

 

Фотозвіт обов’язково буде оприлюднено серед адвокатської спільноти.

 

Не будьмо байдужими, адже чужих дітей не буває.

 

 

З повагою,

Голова Ради адвокатів

Житомирської області                                                Валерій ПРОКОПЧУК

 

 

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T