четвер, 29 травня 2014 р.

Шановні адвокати Житомирської області!!!

Рада адвокатів Житомирської області повідомляє, що з метою реалізації вимог Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» в частині фінансового забезпечення органів адвокатського самоврядування, що в тому числі здійснюється за рахунок щорічних внесків адвокатів в порядку передбаченому ст. 58 Закону та згідно Положення про внески на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, затвердженого Рішенням Ради адвокатів України від 16.02.2013 року за № 72, - термін, до якого було необхідно сплатити щорічний внесок на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування в поточному році закінчився 31 березня 2014 р.
Згідно до п. 2.16. Положення про внески на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування - у випадку порушення адвокатом порядку сплати щорічних внесків, а також/чи прострочення встановлених Положенням строків їх сплати понад один місяць, до нього за поданням Ради адвокатів України або ради адвокатів регіону застосовується дисциплінарне стягнення у вигляді попередження. Якщо таке прострочення сплати перевищує три місяці - до адвоката застосовується дисциплінарна відповідальність у вигляді зупинення права на заняття адвокатською діяльністю на строк від одного місяця до одного року.
З метою попередження негативних наслідків для адвокатів, які не сплатили щорічні внески у встановленій сумі в передбачені терміни, Рада адвокатів Житомирської області повідомляє про необхідність ТЕРМІНОВОЇ сплати внесків в розмірі – 1218 грн. на банківські реквізити Ради адвокатів Житомирської області вказані нижче:
Отримувач: Рада адвокатів Житомирської області
Код 38708386
р/р 26005300835744
в ФЖИТОМИРСЬКЕ ОБЛАСНЕ АТ ОЩАДБАНК м. Житомир,
МФО 311647
Сума внеску: 1218 грн.
Призначення платежу: щорічний внесок від (прізвище, ім’я, по-батькові) на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування за 2014 р.

    
 З повагою,
Голова Ради адвокатів
Житомирської області                                                                          

                                                           В.О. Прокопчук

Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T