пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Аліменти по - новому

Рада адвокатів Житомирської області  пропонує Вашій увазі Науково практичний коментар Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку стягнення аліментів »
В коментарі розглядаються актуальні питання стягнення аліментів у світлі останніх змін до законодавства в частині аліментних правовідносин, аналізуються теоретичні та дискусійні питання сімейного права. Автором надаються поради та пояснення щодо практичного застосування коментованого закону з урахуванням задумів та ідей його розробників та їх очікувань від імплементації його положень. Значна увага приділяється питанням стягнення аліментів, які є предметом неоднакової правозастосовної практики у зв’язку з неоднозначним тлумаченням положень коментованого закону.
Книга адресована суддям, адвокатам, науковим і науково-педагогічним працівникам вищих навчальних закладів і наукових установ, а також буде цікава студентам, аспірантам, нотаріусам та всім, хто цікавиться актуальними питаннями сімейного права та аліментних правовідносин.

Замовити коментар можна  за  наступним посиланням  - http://www.familylawstudies.org.ua/uk/komentar/





Поділися новиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Designed By T